Caricoach Virtual Inspirations 23 en 24 november 2020

Ik ben uitgenodigd door Connecting The Dots Suriname om als spreker deel te nemen aan het Caricoach Virtual Inspirations event dat zal plaatsvinden op 23 en 24 november 2020.

De voorbereiding zijn op dit moment in volle gang en alle deelnemers bruisen van enthousiasme en inspiratie!

Ga naar de CariCoach Virtual Inspirations website

[Update 01-02-2021] Je kunt nu luisteren naar de webcast van mij “How to reprogram your mind“.

“Caricoach Virtual Inspirations 23 en 24 november 2020” verder lezen

Een goed gesprek

Zo goed als iedereen praat met vele anderen, dagelijks. Ouders met kinderen, collega’s met elkaar, geliefden met elkaar, vrienden met elkaar. Praten is het uitwisselen van informatie met twee of meerdere mensen via spreken en luisteren. Een gesprek bestaat uit een verteller en een luisteraar. De verteller reikt iets aan, wil iets laten zien, de actieve kant van communicatie. De luisteraar is in principe vooral stil. De luisteraar kan de verteller verder helpen door vragen te stellen, een goede reden om iets te zeggen, het doorvragen.

“Een goed gesprek” verder lezen

Ontdek

Een eerste gesprek met jouw coach heeft zeker als doel om jou verder te helpen op jouw persoonlijke pad. Je krijgt antwoorden van jouzelf te horen, wat je eigenlijk wel wist en toch weer lijkt te zijn vergeten of op een sublieme wijze hebt weten te verstoppen, wat onbewust steeds minder belangrijk is gemaakt.

“Ontdek” verder lezen

Coaching

Het woord coach heeft veel betekenissen. Voor mij is dat zeer verwarrend want het woord coach geeft in het geheel niet weer wat ik als coach doe. Alle betekenissen duiden wel op het positief aansporen van een ander.

“Coaching” verder lezen