Levenslessen

Citaat uit een boek.

“Dit is de basis informatie die je nodig hebt om aan de virtuele realiteit ‘Aarde’ te gaan deelnemen.” begint Maestro als informatie te stromen. “Ik zal je nu een samenvatting aanbieden met de belangrijkste punten van de instructie.”.

“Levenslessen” verder lezen

Reis van de held

Citaat uit een boek

“De reis de je gaat maken is de reis van de held. Je bent nu hier in het bewustzijnsveld, de jouw bekende omgeving. De drang om de paradoxen en tegenstellingen te gaan verkennen heb je eerst afgewimpeld. Je neemt nu jouw eerste beslissing om je in het avontuur te storten nadat je Erv en mij hebt ontmoet.”.

“Reis van de held” verder lezen

Manuscript

Samenvatting

Stel je voor dat wij allemaal een individuele bewustzijn zijn, onderdeel van een enorm veel groter bewustzijn. We hebben mogelijkheid tot kiezen en vrije wil, gekregen.

Stel je voor dat dit enorme grote bewustzijn, waar wij allemaal onderdeel van zijn, zich verder wilt ontwikkelen. Het wilt leren, het wilt ervaren, het wilt de chaos verkleinen. Al zou dat de enige aanname zijn die we doen. De kleinste onder ons mensen, de baby’s, de peuters, vertonen die eigenschap ook. Zij willen ontdekken, leren, ze willen alles zelf doen.

“Manuscript” verder lezen

Caricoach Virtual Inspirations 23 en 24 november 2020

Ik ben uitgenodigd door Connecting The Dots Suriname om als spreker deel te nemen aan het Caricoach Virtual Inspirations event dat zal plaatsvinden op 23 en 24 november 2020.

De voorbereiding zijn op dit moment in volle gang en alle deelnemers bruisen van enthousiasme en inspiratie!

Ga naar de CariCoach Virtual Inspirations website

[Update 01-02-2021] Je kunt nu luisteren naar de webcast van mij “How to reprogram your mind“.

“Caricoach Virtual Inspirations 23 en 24 november 2020” verder lezen