Trainingen

Het lichaam

Lichamelijke oefeningen: Met de kennis die opgedaan is van spieren, gewrichten en meridianen kunnen oefeningen worden gedaan om je snel weer fit en flexibel te voelen.

Ademhalingsoefeningen: Om het hart coherent te laten zijn, de emoties tot rust te brengen en rust in jezelf te vinden.

Voelen

Voelen: Het voelen is een van de meest interessante onderwerpen die je als mens kan gaan ervaren. Met voelen bedoel ik niet het ervaren van emoties maar juist het meer zuivere voelen wat er in jouw eigen lichaam gebeurt. Toen ik dit onder de knie had ervoer ik dat als een geschenk.

Trigger-receptoren: Wat zijn triggers, wat zijn trigger-receptoren en waarvoor bestaan deze. Hoe kun je ze herkennen, en nog belangrijker, hoe kun je er mee omgaan zonder jezelf te verliezen.

Onderzoeken van wat je voelt in jouw lijf: Op onderzoek in wat er allemaal in jouw eigen lichaam gebeurt en hoe je daar informatie mee kan ontvangen die je direct kan gebruiken.

Voorbereiding

Mediteren: Het trainen van de aandacht is een voorwaarde voor alles wat je verder kan doen met het verder onderzoeken van het voelen.

Spiertesten: De kennis en kunde van het doen van spiertesten is een belangrijk onderdeel voor het kunnen stellen van vragen aan je onderbewustzijn en aan je hoger bewustzijn.

Onderbewustzijn: Wat is dit? Waarom bestaat het? Wat kun je er mee? Wat zit er in?

Veranderen van het onderbewustzijn

Het her-programmeren van je onderbewustzijn: Kennis van het onderbewustzijn zorgt er niet voor dat er iets verandert. Het her-programmeren van jouw onderbewustzijn, dat gaat er voor zorgen dat er veel kan gaan veranderen in jouw leven.

Nieuw wereldbeeld

Paradigma shift in de wetenschap: De huidige wetenschap gaat nog steeds uit van materialisme. De groeiende nieuwe wetenschap gaat er van uit dat bewustzijn de basis is van ons universum. Wat houdt dat dan precies in? Wat heeft dat met jou te maken? Alles wat je dacht te weten zou wel eens anders kunnen zijn.

Onderzoeken van het bewustzijn: Om voor jezelf zeker te weten of bewustzijn nu wel of niet bestaat, wat het is en hoe je daar komt, is de enige manier om dat ook zelf te ervaren. Iedereen kan je van alles vertellen wat het is en hele filosofische modellen neerzetten, er gaat niets boven het zelf ervaren.

Hoger bewustzijn

Jouw hoger bewustzijn: Hoe kom je in contact met jouw ziel, jouw hoger zelf, hoe kun je daar mee informatie uitwisselen en vragen stellen?

Toepassen en trainen

Toepassen: Hoe dit allemaal toe te passen in jouw eigen leven? Veel geleerd, getraind en dan nu het echte leven ontgelofelijk veel mooier maken.

Interesse?

Neem contact met mij op via het contact formulier.

Marc Sijm Coaching - Bilthoven