Reis van de held

Citaat uit een boek

“De reis de je gaat maken is de reis van de held. Je bent nu hier in het bewustzijnsveld, de jouw bekende omgeving. De drang om de paradoxen en tegenstellingen te gaan verkennen heb je eerst afgewimpeld. Je neemt nu jouw eerste beslissing om je in het avontuur te storten nadat je Erv en mij hebt ontmoet.”.

En het gaat verder…

“Je zult uitdagingen ervaren, je zult vrienden en vijanden hebben. Blijf experimenteren, blijf de kennis en informatie verzamelen en leer daar van. Je zult ook dieptepunten meemaken, allemaal signalen om je te helpen en hernieuwde toewijding te vinden om door te gaan met leren en ontwikkelen. Er zullen beproevingen zijn, je zult geconfronteerd worden met ontmoediging. Gaat door. De beloning voor al jouw zoektochten en leermomenten zul je ontvangen.”.

“Als je denkt dat je alles hebt geleerd, dan ben je er nog steeds niet. Blijf zoeken naar de waarheid binnen de realiteit, die waarheid bestaat uit feiten, niet uit meningen of geloven, blijf zoeken naar het bewustzijn van de avatar. Als je terugkomt als de deelname voorbij is, zul je vele informatie en kennis rijker zijn. Meesterschap over het bestaan in de virtuele realiteit ‘Aarde’.”.