Levenslessen

Citaat uit een boek.

“Dit is de basis informatie die je nodig hebt om aan de virtuele realiteit ‘Aarde’ te gaan deelnemen.” begint Maestro als informatie te stromen. “Ik zal je nu een samenvatting aanbieden met de belangrijkste punten van de instructie.”.

En het gaat verder…

“Je krijgt de beschikking over een avatar, een lichaam. Zolang als dat lichaam functioneert neem je deel aan de virtuele realiteit ‘Aarde’. Het lichaam is een fysiek organisme met zijn eigen bewustzijn om ervoor te zorgen dat het groeit, leert en zichzelf in stand houdt. Het is jouw verantwoordelijkheid er goed voor te zorgen.”

“Je zult lessen ontvangen, al vind je ze niet leuk, al ben je het er niet mee eens of vind je ze onbelangrijk. Je bent toegetreden tot een full time leer omgeving en je bent er mee akkoord gegaan om dit te ervaren van begin tot eind.”.

“Je zult het niet in een keer correct doorlopen. Fouten bestaan niet, alleen lessen. Van alle experimenten, mislukt of geslaagd, zul je leren en groeien.”.

“Een les biedt zich aan totdat het geleerd is. De realiteit heeft onder andere de regel van oorzaak en gevolg. Deze zal duidelijk maken of de avatar de les geleerd hebt. De virtuele realiteit zal de les op vele manieren blijven aanbieden. Totdat de avatar het werkelijk en in het geheel geleerd hebt. Dan krijg de avatar de volgende. Zolang de avatar deelneemt zul het lessen krijgen. Dit eindigt nooit.”.

“De andere avatars die jij in jouw deelname tegenkomt zijn de weerspiegeling van hoe je naar jezelf kijkt. Waar je een hekel aan hebt of waar je liefde voor voelt, zie je terug in anderen.”.

“Iedere deelnemer heeft een eigen pad van lessen. Geen enkele andere avatar kan jouw avatar vertellen hoe het gedaan moet worden, En jouw avatar kan tegen geen andere avatar zeggen hoe ze het moeten doen.”.

“Bied als bewustzijn de avatar alle antwoorden betreffende vragen over het leven liggen in jou. Het enige wat de avatar dan hoeft te doen is kijken, luisteren en vertrouwen.”.