PSYCH-K® facilitator

Weg met die blokkades

PSYCH-KHet onderbewuste van ieder mens helpt diegene om gedurende de dag die dingen te doen die nodig zijn. Als kind leer je lopen en dat kost ontzettend veel moeite. Als je er dan steeds beter in wordt, kun je het met steeds minder bewuste aandacht. Nu, als volwassene hoef je er helemaal geen bewuste aandacht meer aan te besteden, dat heeft het onderbewuste geleerd en daar hoef je niet meer bewust mee bezig te zijn.

Dit wat hierboven beschreven staat, is het behulpzame deel van het onderbewuste. Het onderbewuste helpt ook met rennen, eten, fietsen, ballen gooien en opvangen. Ook het spreken met en het reageren op een ander is hier opgeslagen.

Reacties op situaties, meningen over mensen, gewoontes hoe dingen teweeg te brengen, al deze dingen die we vaak doen zijn opgeslagen in het onderbewuste en telkens als de situatie voorbij komt waarbij we dat nodig hebben, helpt het onderbewuste van ons om dat te doen.

Door dit mechanisme in ieder mens, hoeven we niet gedurende de dag 100% van de tijd bewust te zijn en telkens opnieuw te besluiten wat we doen. Ons onderbewuste helpt ons daarbij. 95 tot 99% van de tijd worden de beslissingen door het onderbewuste genomen, 1 tot 5% van de tijd kiezen we bewust wat onze acties zijn.

Niet alles in het onderbewuste werkt mee met wat je wilt bereiken. Het heeft ook beschermingsmechanismen in zich opgeslagen. Stress en angst die willen waarschuwen voor een onprettige toekomst. Spijt en schuld die we hebben over onze ervaringen in het verleden. Onprettige emoties die plots aanwezig zijn en ons kunnen remmen in volop leven.

In deze video met Dr. Bruce Lipton legt hij kort en bondig uit wat dit betekent en hoeveel invloed we hebben op ons onderbewuste.

Volgens Dr. Bruce Lipton is de methode PSYCH-K® een van de beste methodes om dit teweeg te brengen (dit kun je ook lezen in zijn boek The Biology of Belief).

PSYCH-K® is een veilig, eenvoudig en krachtig veranderingsproces om overtuigingen te veranderen die beperkend of saboterend zijn.

Het is effectief bij;

  • gewenste verandering van gewoontes,
  • verhoging van welzijn,
  • vermindering van stress.

Interesse? Stuur me een bericht en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

George

Ik kan het bijna niet geloven

De gesprekken met mijn familieleden zijn totaal anders geworden

Christine

Ik kan weer gesprekken hebben met mijn dochter

Na enkele sessies via zoom is mijn gevoel naar mijn dochter zo veranderd dat zij het weer leuk vindt om mij te spreken

Anoniem

Fantastisch!

De pijn in mijn rug is na 2 jaar nu al een week verdwenen!

Marc Sijm Coaching - Bilthoven