Klusjes met een goed gesprek

Voor kleine klusjes kun je me ook inschakelen.

Mijn hele leven ben ik al bezig met klussen. Dat is niet zo vreemd, mijn vader was timmerman en heeft mij veel geleerd. Als kind altijd willen weten hoe dingen werken, uit elkaar halen en weer n elkaar zetten. Daarnaast ben ik ook nog opgeleid tot bouwkundig ingenieur. Mijn werkervaring is daarentegen in de computer wereld. Dus het oplossen van problemen met pc’s of laptops is ‘een fluitje van een cent’.

Denk hierbij aan;

 • Kleine reparaties in en om het huis
 • Kasten in elkaar zetten of juist uit elkaar halen
 • Vastzetten aan de muur
 • Linux Mint op jouw pc of laptop zetten
 • Back-up maken van al jouw data
 • Een VPN instellen
 • Mail programma instellen (Thunderbird)
 • Hulp bij een website
 • Diverse andere computer problemen oplossen

Is er iets wat je graag wilt oplossen, en daarbij een prettig gesprek wilt hebben, neem contact op en ik los het voor je op!

  Marc Sijm Coaching - Bilthoven